Ne ju ndihmojme te menaxhoni palestren tuaj!

Doni te dini SI?

Wellness+ ju mundeson nje ekosistem te plote sherbimesh qe ju ndihmojne te permiresoni menaxhimin e biznesit tuaj, ta sigurioni ate me sistemet me te mira te aksesi, te qendroni me afer me klientet dhe te rrisni burimet e te ardhurave.

Sherbimet kryesore qe ofrojme

Program per menaxhimin
 • I disponueshem ne gjuhen Shqipe
 • Regjistroni klientet me profile te detajuara
 • Menaxhoni abonimet
 • Krijoni lloje abonimesh me orare, dite apo muaj te limituar
 • Kontroll Aksesi me karta/byrzylyk/celsa
 • Njoftime automatike kur perfundojne abonimet
 • Menaxhoni punonjesit, llogarit rrogat
 • Gjurmoni shpenzimet
 • Kalendar javor te klasave/grupeve
 • Shisni produkte
 • Gjurmoni magazinen
 • Raporte financiare per:
  • Abonimet
  • Shpenzimet
  • Shitjet
  • Fitimet
 • Krijoni programe trajnimi per te ndihmuar klientet gjate stervitjes
 • Shkruani njoftime dhe postime per klientet
 • Dhe shume te tjera...
Mobile App
Per menaxheret e palestrave
 • Gjendja ditore dhe javore e abonimeve dhe produkteve te shitura
 • Lista e klienteve qe kane vizituar palestren gjate dites
 • Regjistroni klientet
 • Vendosuni klienteve abonimet perkatese
 • Percaktoni programin javor te stervitjes per secilin klient
 • Shikoni historikun e abonimeve
Per klientet e palestrave
 • Check-In me telefon, nese e lejon abonimi aktual
 • Ruan historikun e peshes trupore
 • Lexon njoftimet/postimet e bera nga palestra
 • Stervitet me programet e trajnimit te vena ne dispozicion nga Wellness+ ose palestra
 • Nderton kalendarin javor te stervitjes
 • Njoftohet ne telefon ne perfundim te abonimit
 • Njoftohet ne telefon kur nuk po kthehet ne palester pasi ka perfunduar abonimi
 • Merre njoftime ne kohe reale nga palestra
 • Dhe shume te tjera...
Ndertim Website-i
 • Nuk keni nevoje te blini apo programoni nje website
 • Publikoni gjithcka brenda nje dite
 • Promovoni brand-in dhe imazhin e biznesit tuaj
 • Krijoni website te personalizuar
 • Kontrolloni gjithcka qe publikoni aty nepermjet Mobile App
 • Publikoni adresen e biznesit, listoni paketat dhe oraret e klasave
 • Publikoni programe trajnimi falas per te rritur audiencen
 • Shisni programe trajnimi per ata qe duan te sterviten nga shtepia
 • Publikoni artikuj per ndjeksit tuaj

Cmimet

Gjithmone Falas
 • Programi i menaxhimit
 • Maksimumi 30 klient mujor
4000 Lek/Muaj
 • Programi i menaxhimit
 • Kontroll Aksesi
 • Pa limit klientesh
 • Website
  • Prezantim i biznesit
  • Informacione kontakti, adresa
  • Oraret e palestres
  • Llojet e abonimeve qe shiten
5000 Lek/Muaj
 • Programi i menaxhimit
 • Kontroll Aksesi
 • Pa limit klientesh
 • Mobile App
 • Website
  • Prezantim i biznesit
  • Informacione kontakti, adresa
  • Oraret e palestres
  • Llojet e abonimeve qe shiten
Website i avancuar
 • Prezantim i biznesit
 • Informacione kontakti, adresa
 • Oraret e palestres
 • Llojet e abonimeve qe shiten
 • Klasat qe ofrohen
 • Blog per publikime
 • SHIT KURSE TRAJNIMI ME VIDEO ONLINE

Kemi nevoje te bisedojme me ju per te kuptuar nevojat tuaja dhe per t'ju ofruar nje cmim.

Jeni te mirepritur te na kontaktoni per te mesuar me shume!

00355 68 38 98 581
Na telefononi per te kuptuar me shume ne lidhje me sherbimin
Dergoni nje email me pyetjet tuaja dhe ne do te ju pergjigjemi shume shpejt