Transformoni mirëqënien në punë

përmirësoni ekipin tuaj

Misioni jonë është të ndihmojmë kompanitë të përmirësojnë shëndetin dhe ekuilibrin punë-jetë të stafit të tyre.

Ju ofrojme akses ne

30+

Palestra

5

Qendra SPA

2

Pishina

5

Qendra estetike

Kur mund të përdorni Wellness+?

Shpërbleni punonjësit me kupona në momente të vecanta!

Përdorni Wellness+ për të shpërblyer punonjësit tuaj në momente të veçanta si festat e fundvitit, ditëlindjet, dhe shumë të tjera.

Kuponat mund të përdoren për të blerë produkte dhe shërbime në të gjitha bizneset pjesë e platformës tonë.

Kuponat mund të blihen në sasi dhe vlera të ndryshme.

Dedikoni një buxhet mujor!

Nëpërmjet Wellness+ mund të dedikoni një buxhet mujor për mirëqënien e punonjësve tuaj.

Ky buxhet mund të përdoret për të blerë produkte dhe shërbime në të gjitha bizneset pjesë e platformës tonë.

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për të mësuar më shumë!

00355 68 38 98 581
Na telefononi per te mesuar me shume ne lidhje me sherbimin
Dergoni me email pyetjet tuaja dhe ne do t'ju pergjigjemi shume shpejt